Henderson inn – Clichy neste?

10. juni 2011 av in ( Bekreftede overganger , Overgangsrykter )
singleimage

Jordan Henderson ble i dag presentert som Liverpoolspiller. Samtidig hevdes det at det er lagt inn et bud på Arsenals venstreback Gaël Clichy.

Tidligere denne uken, skrev vi at Jordan Henderson er hentet fra Sunderland for omlag £13 millioner og at N´gog går motsatt vei som en del av avtalen. I kveld ble Henderson offisielt presentert som Liverpoolspiller, uten at det har kommet noen bekreftelse på at N´gog har signert for Sunderland. Det har heller ikke kommet noen konkrete uttalelser om hva Liverpool faktisk betaler for Henderson.

Det hersker dermed forvirring om hvorvidt N´gog han er en del av avtalen eller ikke. De siste ryktene skal ha det til at N´gog har blitt verdsatt til £3 millioner av Liverpool, og at Sunderland henter ham uavhengig av Henderson-avtalen.

Samtidig tikker det inn meldinger om at Liverpool skal ha lagt inn et bud på Arsenals back Gaël Clichy. Budet skal ligger i størrelsesorden rundt  £5 millioner, noe som skal være for lite for at Arsenal vil la ham gå. Likevel er det verdt å merke seg at Clichy kun har et år igjen av sin kontrakt, og at han har ytret et ønske om å flytte på seg.

Det er altså som ventet høy aktivitet allerede tidlig i transfervinduet for Liverpools del, og det blir spennende å følge med videre på hva som skjer utover sommeren. Hva tror dere? Er signeringene av Henderson og eventuelt Clichy et steg i riktig retning?

 

Kommentarer

kommentarer

Powered by Facebook Comments

Author :

Utvikler og webmaster i Liverbirds Halden.

  • Espen

Kommnetarfeltet er stengt.