Wembley here we come !!!

5. mai 2012 av in ( Annet , Før kampen )
singleimage

For andre gang på kort tid, skal vi spille en finale på Wembley. En seier i dagens FA cup finale vil glatt overstige seieren i liga cupen. La det skje !!!!

En resultatmessig begredelig sesong i ligaen har blitt delvis reddet av bra resultater i cupene. Med seier i dagens finale vil nok mange være fornøyd med årets sesong. Selv med en svak ligaplassering. Om få timer får vi svaret......., men før det har vi mye moro på gang.

Vi starter dagen på Absolute bar ca kl 15. Er det nok deltagere, så venter en krevende " Liverpool quiz." Her er det både historiske spørsmål og spørsmål fra årets sesong. For de som ønsker å vinne kan det være lurt å lese seg opp litt før man kommer - men ikke noe krav 🙂

Etter dette vil det bli vist film på storskjermene. Ikke helt klarlagt hvilken ennå, men vi vil lodde stemningen i baren og vise det som det er mest stemning for. Valget er "Will" - en usansynnelig bra film om en ung LFC fan sin reise til CL finalen i Istanbul, The history of LFC eller en film om CL finalen i 05. Alle 3 er gode valg.

Kampen har KO kl 18:15 og i pausen utroper vi vinneren av quizen.

Etter kampslutt blir det vel feiring av seieren........!

Liverbirds Halden har som vanlig medlemmer på plass ringside. Vet ikke hvor mange, men ihvertfall to medlemmer er på plass på Wembley. Liverbirds Halden har også til denne kampen vært behjelpelig med å skaffe billett til kampen. Takket være gode samarbeidspartnere. Håper de bringer noen flotte bilder tilbake som kan legges ut på hjemmesiden. Liverbirds Halden skjerfet kommer til å syns på Wembley 🙂

Håper mange kommer og ser kampen på Absolute bar - husk medlemskort, de dette gir rabatt i baren.

YNWA

Lars S

Kommentarer

kommentarer

Powered by Facebook Comments

Author :

Kommnetarfeltet er stengt.