Tilknytt Liverbirds Halden som din grasrot mottaker !!!

27. mars 2013 av in ( Annet )
singleimage

Liverbirds Halden har nå registrert seg som grasrotandel mottaker. Vi håper så mange som mulig tilknytter oss som sin grasrot mottaker. Les her hvordan du kan gjøre det og hva vi tenker vi skal bruke pengene til.

Da vi registrerte Liverbirds Halden i Frivillighetsregisteret (Brønnøysund) i 2011, valgte vi å ikke registrere oss som grasrot mottakere. Grunn til det var tanken om at det finnes nok idrettslag i byen, som trenger disse pengene. At vi velger å gjøre det nå, har flere årsaker. Vi håper at dette kan gi oss en del kroner i klubbkassa, som vi bl.a kan dele dit vi ønsker det. Dette kan f.eks være å kjøpe fotballer til barneskoler eller støtte andre ting i lokalsamfunnet. Det vil gi oss litt profilering, samtidig med at det finnes mange gode mottakere av slik støtte. Vi er nå så store som klubb, at det kunne vært moro å gitt noe tilbake til lokalsamfunnet.

En ekstra inntekt i klubbkassa vil også kunne bidra til at vi kan gjøre mer som klubb. Det kan bl.a dreie seg om å få gamle legender hit til byen. Nok av andre Liverbirdsklubber som har gjort nettopp det.

Grasrot andelen koster deg ikke noe ekstra.........det er kun at 5% av beløpet du spiller for, går til den du har tilknyttet som mottaker. Spiller du for 100kr.......går 5kr til Liverbirds Halden.

Hvordan knytte oss til grasrotandelen ??

Du kan gjøre det der du leverer lotto/tipping/odds etc.

Vårt organisasjons nr 9971 77479

Organisasjonsnavn er Liverbirds Halden.

Du kan gjøre det via SMS - send GRASROTANDELEN 997177479 til 2020 (gratis)

Du kan gjøre det på nett  hvis du leverer via nett - https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen/grasrot_sok

Eller du kan gjøre det via mobilspill.

Vi håper du og alle du kjenner knytter Liverbirds Halden som grasrot mottaker til ditt spillekort.

YNWA

Lars S

Kommentarer

kommentarer

Powered by Facebook Comments

Author :

Kommnetarfeltet er stengt.