Snart Jul og top of the league !

16. desember 2019 av in ( Annet )
singleimage

Da skriver vi 16.12 og ligaen er snart halvspilt. Da er det tid for en liten oppsummering igjen.

Vi går nå inn i en spennende uke, selv om det ikke er PL kamp for oss. Allerede mandag formiddag er det trekning i CL. I vår pott ligger et godt knippe med gode lag....Real, Atletico, Dortmund, Lyon eller Atalanta. Alle har sikkert sine ønskemotstandere, men jeg er ihvertfall sikker på at ingen vil møte Liverpool. Personlig håper jeg på et møte med Real Madrid. Tror det er et lag som kan passe oss godt. Og det hadde vært fantastisk godt med en revansj mot dem. Men alle skal slås, så vi tar de vi får 🙂

Tirsdag er det kvartfinale i ligacupen mot Aston Villa. Vi stiller av naturlige grunner et meget ungt lag. Blir moro å se om de kan matche Villa og gi oss enda mer moro utover.

1.laget er på plass i Qatar for å prøve å vinne klubb VM. Onsdag spiller vi semifinale og forhåpentligvis finale på lørdag. Kunne gjerne vært foruten disse kampene, men siden vi deltar kan vi jo like gjerne ta med pokalen hjem.

I ligaen har vi hatt 5 strake seirer siden sist jeg oppdaterte. Det er massivt !! Samtidig går våre motstandere stadig på noen små smeller, så ledelsen på toppen av tabellen blir bare større. 10 poeng til Leicester og utrolige 14 poeng til City. Synd vi ikke er i April......

Et utrolig hardt kampprogram gjør at det tærer på troppen også. Vi har dratt på oss noen skader, og jeg håper virkelig at vi kommer oss fra Qatar uten flere. 26.12 venter nemlig bortekamp mot vår nærmeste rival, Leicester. Gutta til Brendan har vært virkelig bra den siste tiden. Men i helgen ble det bare uavgjort hjemme mot Norwich. For oss blir dette en viktig kamp å ikke tape......uavgjort lever jeg godt med.

City valset over Arsenal i dag, men har ellers hatt varierende resultater. Det gjør at de har 14 poeng å ta igjen på oss. Umulig ? Nei. Vanskelig ? JA !!

Bak der igjen tyter det ut poeng i alle retninger, og avstanden begynner å bli så stor at jeg tror vi lar det ligge der. Vi kan jo nevne at Scum ligger 24 poeng etter oss.....da 17 kamper er spilt......

Vanskelig å klage på vår form, men alt er ikke bare bra heller. Vi har slitt i noen kamper, og nervene mine er tynnslitt. Men greia er at vi vinner.....hver gang 🙂 La oss håpe at vi kan ta med oss dette forspranget inn på nyåret. Og at vi kan få en vår vi sent vil glemme.......

Januarvinduet åpner snart....og mange har nok forventninger til det. Kan se ut til at vi har sikret oss Minamino fra Salzburg. Stort mer tror jeg neppe det blir, selv om jeg gjerne kunne tenkt med en midtstopper. Får legge inn et ønske.....Derimot har Klopp signert ut 2024....en massiv og gledelig melding. Han vil da ha vært hos oss i 9 sesonger, lengre enn i noen annen klubb. Da har han grodd så godt fast på Merseyside at han like godt blir der. Ellers så sitter det en mann i Glasgow, som også har forlenget til 2024......som sikkert gjerne kommer hjem 🙂 Personlig er jeg også meget glad for at Milner har forlenget. Slike som han vokser ikke på trær. En tvers igjennom profesjonell spiller, som alltid gir alt. Uansett hvor han bli plassert. Hvis dere ikke har sett det....så gå på Youtube og søk på "what I wore". Ti minutters snutter hvor forskjellige stjerner for en liten gjennomgang av sin tid som fotballspiller og draktene de har brukt. Her er bl.a Milner og Gerrard representert.

Avslutningsvis vil jeg gjerne få ønske alle en god og fredelig jul og et riktig godt nytt år. Fotballmessig har vi vært gjennom et utrolig år. Et lag som nærmest vinner på bestilling og som virkelig gjør det moro og stolte over å være LFC supporter. Det er bare å nyte tiden vi har.

Liverbirds Halden lever i beste velgående, selv om en del ting går på sparebluss. Men vi leverer da det trengs. Det er nylig arrangert et fortreffelig julebord, og de ansvarlige der skal ha all mulig kred. År etter år er det en suksess. I Juni hadde vi en fantastisk CL fest på Absolute......mye folk og helt utrolig stemning . Absolute bar og ikke minst René Huseby leverer 100% og er MEGET viktig for klubben vår. Absolute er rett og slett hjertet i klubben og er alt hva Liverbirds H står for. Dessverre så samarbeider FA og Norske skog dårlig, så mange kamper må ses på jobb......men det er det ikke mye å gjøre med.

Walk on....

Lars S

Kommentarer

kommentarer

Powered by Facebook Comments

Author :

Kommnetarfeltet er stengt.