Scum vs Liverpool på Absolute bar søndag 13.01.13 kl 14.30 !

7. januar 2013 av in ( Annet , Før kampen )
singleimage

Endelig er det klart for et PL oppgjør mot våre erkefiender igjen. Dette er kampen hvor seier er himmel og tap er mildt sagt helvete. Vi satser på å fylle baren med feststemte Liverbirds. KO er kl 14.30, så alle familieturer bør være ferdig til den tid.

Scum leder serien, men Liverpool er på vei oppover tabellen. Vi kommer heller ikke i år til å være i nærheten av å vinne PL, men vi er iferd med å bygge opp et lag for fremtiden. Et ungt lag, som har kommet seg gjennom juleprogrammet med 9 av 12 mulige poeng. Vi har tidvis spillt bedre fotball enn vi har gjort på mange år. Det gjør at ihvertfall jeg har stor tro på at vi skal få et godt resultat på Old Trafford.

Daniel Sturridge er kjøpt inn fra Chelsea, og benyttet sjansen til å åpne målkontoen mot Mansfield i FA cupen. At vi har trengt mer offensiv kraft har vi sett i hele år. Suarez har bøttet inn mål, men trenger sårt hjelp på topp. Forhåpentligvis får han det av Sturridge. Hvordan BR setter opp laget gjennstår å se, men et slagkraftig mannskap vil det bli.

Det er alltid mye folk på Absolute bar på disse kampene. Før var det 50-50 fordeling av  supportere, men de siste kampene har vi vært nesten enerådende. Møt opp i god tid før kampstart og bli med å sett farge på baren. Dette er en dag du ikke bør sitte hjemme, men bli med å heie gutta frem til seier.  Pleier å være en herlig stemning.

YNWA

Lars S

Kommentarer

kommentarer

Powered by Facebook Comments

Author :

Kommnetarfeltet er stengt.