PL start og Liverbirds Halden update !

9. august 2019 av in ( Annet )
singleimage

Da er det August, og klart for en ny sesong. Som alltid er det alt for tidlig for min del.....jeg hadde gjerne sett at de hadde ventet til September. Alt for mye annet som skjer på denne tiden av året. MEN vi skal nok være klare uansett.

Vi har igrunn ikke gjort stort på overgangsfronten i sommer. Bortsett fra et par unge spillere + en reservekeeper, har vi kun kvittet oss med spillere. Hvor smart det valget er, vil historien vise. Føler kanskje det er litt naivt å sitte å se på at alle våre motstandere forsterker, mens vi "kun" beholder det vi har. Men det er vel litt av svaret også.... Det vi har er faktisk veldig bra. Vi får spillere tilbake fra langtidsskader og de vil gå inn å skape en fylde i troppen, som vi ikke hadde ifjor. Samtidig hadde vi en fantastisk bra sesong i fjor, og det å beholde alle våre stjerner er et godt kjøp i seg selv. At vi klarer å beholde alle stjernene, sier vel litt om hvor LFC er i dag.

Jeg skal ikke tippe en sluttabell og jeg skal ikke komme med noen store spådommer, men en liten tanke rundt årets sesong skal jeg komme med....

City vil bli laget å slå. Det er det ikke tvil om. Fantastisk kvalitet i alle ledd. har gjort 3 større kjøp, og vil ihvertfall ikke bli dårligere. CS kampen mot dem, viser spesielt i 2.omg at vi er fullt på høyde. Jeg vil faktisk påstå at vi hadde fortjent seieren. Men det var uansett en av de minst interessante kampene denne sesongen. Det er i morgen det begynner.

Arsenal har gjort noen spennende kjøp og hvis det klaffer fra start, vil de være med om en plass topp 4.

Chelsea kommer ikke til å klare å erstatte Eden H, og tror de vil slite med å holde seg i toppen.

Spurs har vært på handletur og har fortsatt Harry Kane. Spennende å se hvor langt det holder. Tror egentlig de nådde sin peak ved å nå CL finale.

Scum har som vanlig brukt penger i bøtter og spann. Og de har trengt å gjøre det. At de har beholdt Pogba.....tror jeg kan bli deres største tabbe. Hvis alt klaffer fra start, kan de rote seg inn i topp 4, men vi håper alle at Ole G Feilskjær lykkes med å opprettholde formen fra i våres.

Vi møter Norwich i første kamp. Heldigvis hjemme på Anfield. Alltid skummelt å møte nyopprykket motstand i begynnelsen av sesongen. Kommer gjerne noen bomber i starten. Men hjemme på Anfield bør det kunne gå uansett. Mange av våre gutter har spilt mye i sommer og har kommet sent tilbake, men får håpe det klaffer fra start. Ligaåpning hjemme bør vinnes !!!!

Alt i alt tror jeg det kommer til å bli en vanvittig spennende sesong, med flere lag involvert enn ifjor. Alle sier at de andre ikke kan ta igjen de 24-25 poengene LFC og City var foran ifjor, men vi tok inn 24 poeng på City på en sesong, så alt er mulig. Klare vi å opprettholde flyten fra ifjor, vil det bli spennende.

Liverbirds Halden da........hva har skjedd ?? Egentlig så har det vel ikke skjedd mye siden CL finalen. Tror alle har hatt behov for ferie og pleie andre interesser enn fotball. Men det betyr ikke at vi ikke har planer. Styremøtet før sommeren produsert en del idéer. Har fortalt om dem tidligere, men en liten repetisjon kommer her....

Vi kommer til å gå tilbake til betalt medlemsskap. De fleste Liverbirdsklubber i Norge lukter på en digital løsning på medlemskorta. Det vil også vi gå for. Da betaler man, og får et kort på mobilen via en app. En slik løsning har mange fordeler. Forholdsvis billig å drifte + enkelt å nå medlemmene med beskjeder etc. Det vil da trolig la seg gjøre å beholde samme kontingent som tidligere....som vil si 100kr for medlemmer over 16 år. Det er billig i forhold til andre Liverbirdsklubber.

Liverbirds Halden vil fortsatt være en del av norsk tipping sin grasrotandel. Pengene vi får inn der vil fortsatt brukes til gode formål i lokalsamfunnet. Så støtt oss med din andel, så vil vi love å bruke de fornuftig. Ved å ha kontingent, vil vi kunne gjøre mer av dette.

Nytt supportertøy vil komme. Det er en stund siden vi bestilte noe nytt, men T-trøyer med LH logo etc vil komme. I den anledning vill vi også skaffe oss en Vipps konto, slik at betaling blir mye enklere. Detaljer kommer så fort det er på plass.

Fellestur er et ønske fra mange. Vil anbefale de som ønsker det kommende sesong, melde seg på turen til Liverbirds Fredrikstad. De skal ha tur til kampen mot Burnley og opplegget er veldig bra. Ikke minst med fly direkte til Liverpool. For de som har liten erfaring med turer til Liverpool, er dette perfekt. De er også en veldig fin gjeng å reise sammen med, og har en veldig bra leder i Pål Pettersen.

Liverbirds Halden har ikke noe ønske om å vokse inn i himmelen og setter derfor standarden deretter. Vi vil ha lav kontingent, men allikevel etterstrebe å skaffe fordeler ved å være medlem. Men det er ikke det vi lever av. Vi lever av å ha aktive folk på kamper på Absolute bar. Hit kan du komme uansett om du er betalende medlem eller ei. Bli med å lag liv !!!!! Det er det alt dreier seg om.

Det vil bli en stol ledig på Absolute denne sesongen. Vi har mistet en av våre mest trofaste og viktigste medlemmer. Han ville ønsket at vi skulle peise på videre og det skal vi. Hvil i fred, Kai. Så skal vi lage liv på puben.

YNWA

Lars S

Kommentarer

kommentarer

Powered by Facebook Comments

Author :

Kommnetarfeltet er stengt.