Ligacup feiring på Absolute bar – legendarisk !

3. mars 2012 av in ( Annet , Kampreferat )
singleimage

For første gang siden 1996 skulle Liverpool spille finale på Wembley. Og for en nerveknekker det skulle bli. Absolute bar var for anledningen invadert av Liverbirds.

Først og fremst en STOR takk til Renè Huseby. Hadde det ikke vært for han og Absolute bar, hadde vi ikke vært samlet på en kveld som dette. Renè har lagt ned en formidabel jobb og mye penger i dette og det er moro å se at folk kommer og støtter opp. Dessverre var vi litt sent ute med å få alt på plass, noe som gjorde at vi ikke fikk fyllt opp stedet, men de som var der glemmer det ikke. Det skal sies at vi hadde en forespørsel inne på Flamenco........, men der ble det rett og slett nektet å vise Liverpool. Og det uten at det var i konflikt med andre interessante kamper. Forstå det den som vil, jeg for min del har satt mine bein der for siste gang. Maken til oppførsel.....!

Man kan si hva man vil om ligacupen, men å vinne den etter å ha spillt kun bortekamper helt frem til semi, er stort. Lag som Stoke, Chelsea og Man City ble feid av banen av et Liverpoollag på jakt etter sølvtøy. I finalen ventet Cardiff - fra divisjonen under oss. Lett motstand....neppe. Walisere uten press skal man ikke spøke med. Noe vi også fikk erfare.

Vi har for vane å teste treverket denne sesongen. Noe vi også gjorde på Wembley i løpet av de første minuttene. Men det var Cardiff som først fikk hull på byllen. 1-0 etter flott spill. Vi måtte vente til litt ut i andre omgang før vi fikk nettkjenning. Carroll header på mål, Suarez forlenger i stolpen, men Skrtel plukker opp returen og setter den..1-1 ! Flere mål blir det ikke før 90 min er gått og 2x15 med ekstra omganger må spilles.

Vi tar ledelsen 1-2 ved Kuyt, men bare for å se at Cardiff utligner rett før slutt. Smerte og straffer for atter en gang i finaler for Liverpool. Må vi alltid gjøre det så vanskelig ???? Vi misser våre to første, men treverket hindre Cardiff to ganger. Da fetter Gerrard misser på Cardiffs femte straffe er saken klar. Vi er mestere for 8.gang :-)

Absolute bar er og blir vår festning. Renè har gjort en flott jobb med å få opp ikke mindre enn 3 storskjermer. Det er alltid trivelig å komme dit å treffe Liverbirds fra hele distriktet. På søndag var det en flott gjeng der. Store og små. Boys and girls. Og vi fikk uttelling for våre lidelser.....gjennom 120 min og straffer. Og gjennom 6 magre år. Ligacupen var en fin start på en ny stor tid for Liverpoolfansen.

Tok en del bilder denne ettermiddagen. Har lagt de ut her på hjemmesiden i et forsøk på å gjennskape noe av stemningen som var der. Fortvilelse, glede, spenning, lettelse, desperasjon og lykke. Du finner alt på disse bildene. Og min egen favoritt. Unge Christian Nilsen Østenvig - se det blikket og den gleden. Slik vil vi se EKTE Liverpool supportere !!!

Vi ses på Wembley i Mai !!!!

YNWA

Lars S

Kommentarer

kommentarer

Powered by Facebook Comments

Author :

Kommnetarfeltet er stengt.

Legg igjen svar