Landslagspause og friuke….

11. november 2019 av in ( Annet )
singleimage

Så var vi der igjen da. Landslagspause, som klaffer med friuke......meningsløst.....

Men da kan vi jo ta en liten oppsummering igjen.... Det er nå spilt ca 1/3 av PL sesongen, og for en start vi har hatt. 11 seire og en uavgjort gjør at vi ligger på topp med 8 poeng ned til Chelsea og Leicester. Man City følger på 4.plass etter dagens tap. City har i tillegg mange kamper mot topp 6 i tiden fremover. Vi har derimot møtt alle topp 6 og.......slått alle 🙂

Vi går inn i en meget spennende del av PL sesongen. Kampene kommer tett, og det er ikke bare PL som gjelder. CL er også inne i en viktig fase, og vi er ikke klare for videre spill ennå. Men leder ihvertfall gruppa. To tøffe kamper gjenstår....borte mot Salzburg kan bli avgjørende i siste runde, men forhåpentligvis sikrer vi oss hjemme mot Napoli først.

I PL fortsetter Leicester å imponere. De er nå oppe på 2.plass, og Brendan Rogers sine gutter ser mer og mer ut som en reell utfordrer. Sitter nok en midtstopper i United, som kanskje angrer klubb bytte...

Chelsea sine unggutter har også fått fart på sakene. Tror City skal få testet seg skikkelig etter pausen, da de møter dette laget.

City er nede på 4.plass, men ser ikke for meg at de har planer om å bli der. Har bare sett et sammendrag fra kampen i dag, men man ser at det laget har kvaliteter. Ser fortsatt dem som vår største utfordrer.

Sheffield United ligger nå på 5.plass. Det hadde jeg ikke sett for meg. Men det er et virkelig bra lag. Vi måtte slite for poengene mot dem, og det har også andre fått erfare. Moro at de er med der oppe.

Arsenal klamrer seg til 6 plassen. Ikke mye som funker hos The Gunners om dagen. De klarer ikke vinne kamper, og må virkelig gjøre noe hvis de skal henge med. Er nå så mange poeng bak oss, at det er nesten uvirkelig etter 12 runder....

Eneste trøsten for Arsenal er at Tottenham sliter enda mer. Laget som spilte CL finale så sent som i Juni, har store problemer. Drømmen om CL spill til året, begynner å forsvinne.

Liverpool da......joda, mye som funker der. Selv om vi har slitt i mange kamper og virkelig måtte hente ut det meste, så tar vi poengene. Det er et godt tegn. Salah er absolutt ikke i toppform, men ellers er det meste på stell. Skulle han også finne formen, så kan det bli virkelig moro. Mål i dag, kan være nok til at spissen finner flyten igjen.

Bare å nye denne starten. Men tro for all del ikke at dette er i boks. Bøttevis med kamper igjen å spille og det er bare å håpe at vi kan fortsette trenden. Men det ser jo utrolig bra ut 🙂 Nyt dagene, så teller vi opp i Mai.

Julebord info : Vipps 250 kr til René på tlf 977 88 875 hvis du vil være med. Resten sponser klubben. Frist for påmelding er satt til 23. November. Skriv julebord og Navn på vippsen, så har vi oversikt.

Julebordet er noe dere bør få med dere. Kamp, Quiz og fantastisk julemat til en billig penge. Sammen med røde venner.

Angående medlems app......Liverpool.no nærmer seg en løsning på dette, og vi avventer hva de vil velge. Inntil det er i boks, så er det fortsatt gratis å være medlem hos oss.

Stay calm and support !!!

Lars S

Leder i Liverbirds Halden

Kommentarer

kommentarer

Powered by Facebook Comments

Author :

Kommnetarfeltet er stengt.