Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

14. april 2012 av in ( Annet , Kampreferat )
singleimage

Elektrisk stemning og allsang på Absolute bar da Liverpool spilte seg frem til sin andre Wembley finale på kort tid !!

I en ikke alt for god kamp, var det til slutt Liverpool som vant fortjent. Etter to forsvarstabber og 1-1 var det til slutt 300 millionersmannen Andy Carroll som avgjorde. En flott heading 3 min før slutt var nok til å senke våre brødre fra andre siden av parken. Håper Scouserne i fellesskap lager liv på vei hjem til Liverpool.

På Absolute var stemningen til å ta og føle på. En utrolig nerve og mange trippet ut og inn før kampstart. Lokalet var for anledningen pyntet med flagg ute og inne. En dårlig 1.omg gjorde at humøret ikke var helt på topp i pausen, men de fleste var optimister før 2.omg. Og for en omgang det skulle bli. Vi snur kampen og det tar helt av i baren. En alltid tilstedeværende Robert Svanberg fikk dratt igang allsang og stemningen var bedre enn noen gang.

At det ble Andy Carroll som fikk æren av å avgjøre det hele, er for meg personlig stort. En spiller som har trøblet med å leve opp til forventningene, men som etter jul har vært blandt Liverpools beste. Scorer for lite mål, men vinner dueller i bøtter og spann. Hærlig, Andy !! Dette har du fortjent.

Nå blir det fest på Absolute bar 5. Mai. Da er det finale mot enten Chelski eller Spurs. DA SKAL VI FYLLE LOKALET TIL RANDEN !! Sett av den dagen for Guds skyld !!!

YNWA

Lars S

Kommentarer

kommentarer

Powered by Facebook Comments

Author :

Kommnetarfeltet er stengt.

Legg igjen svar