Imponerende !!

7. oktober 2019 av in ( Annet )
singleimage

Vår sesongstart har ikke vært annet enn imponere. Ikke alltid like bra spill, men poengfangsten er der uansett.

Mens de andre lagene avgir poeng i "hytt og pine", har vi vært solide som banken. Full pott etter 8 kamper, og alene på topp med god klaring. Nå er det landslagspause igjen......som for meg er ensbetydende med en kjedelig periode. Selvfølgelig klaffer det med friuke..... Men da kan jeg jo få gjort noe annet i livet 🙂

Hadde en liten intro før sesongen hvor jeg tok for meg våre antatte sterkeste konkurrenter. Etter 8 kamper av årets sesong, føler jeg det er på tide med en oppsummering så langt og et blikk fremover.

City overrasker med å være særdeles ustabile. Fra å vinne knusende seiere, til å tape på hjemmebane. Måtte det bare fortsette. City har den bredeste stallen i PL....uten tvil. Men de viser tegn på svakhet i begge ender av banen. Litt skader har de også hatt.....og selv med en bred stall, så merkes det. CL er nok vel så viktig for City denne sesongen, som PL. Det kan gi oss en fordel.

Arsenal har jeg personlig tippet på 3 plass i år. Og pga andres udugelighet, så ligger de faktisk der nå. Arsenal har et bra lag, men sliter med å overbevise. De har bare tapt mot oss, men har ikke vært imponerende mot antatt svakere motstand. Tror allikevel Gunners blir å finne i toppen fremover.

Spurs sliter veldig. Og det er for meg ikke tilfeldig. Som jeg sa så tror jeg de peaket ved å nå CL finale. De har 3 "stjerner" som er på utgående kontrakt og spillere som egentlig ville vekk før sesongen. Selv med en fantastisk trener, kan det bli tøft å hanskes med. Tror fort Spurs havner godt utenfor topp 6 i år.

Chelsea har egentlig overrasket meg i år. Trodde de ville slite mer i år, etter salg av Hazard. Men de har et veldig spennende lag. Ble imponert av de i Super cup finalen. De har unge gutter, som har tatt nivået i PL på en flott måte. Tror at de fort kan ende opp topp 4, hvis de fortsetter som nå. Tapet mot United var et arbeidsuhell. Mot oss møtte de et bedre lag. Rett og slett.

United leverer som vi alle håpet. Totalt trøstesløst. Sa at de kunne rote seg inn topp 4 hvis kjøpene klaffet. Så lang er de lenger fra topp 4 enn Burnley. De spiller trist fotball og får ikke resultater. Selv i kamper hvor de har vært best, får de ikke poeng. Gledelig for oss som elsker LFC, men trist for de som har et hjerte for United. Ole`s at the wheel.....la det fortsette.

Tar med Leicester.....et lag som virker å ha fått fart på sakene etter at Rodgers tok over. Liker personlig Rodgers godt og syns det er moro at de blander seg inn. Vi vinner fortjent mot dem, men måtte virkelig slite for poengene.

Liverpool har nå 17 seier på rad i PL. Det er formidabelt. Litt synd at det ikke er i samme sesong, men det er jo bare å fortsette. City har rekorden på 18 sammenhengende kamper. Den tangerer vi, hvis vi kan slå United på Old Trafford. Tenker med gru på kampen forrige sesong, men håper vi har hevet oss nok til at vi kan valse over dem. Så venter et kriserammet Tottenham på Anfield......sier ikke mer...

I CL venter kamper mot Genk. Her bør vi legge grunnlaget for videre avansement i turneringen. Etter tap mot Napoli, trenger vi 6 poeng her. Å tro på finale i år også, er kanskje for mye, men føler at CL er vår arena. Og finalen går jo i Istanbul.......et stadion vi har besøkt et par ganger tidligere....

Så får vi en liten bonus i form av LC kamp mot Arsenal i slutten av måneden. Seier eller tap der er vel ikke all verden. Men ligacupen er en turnering Liverpool har hentet mye sølvtøy tidligere. Og med finale på vinteren er det alltid greit å ta med seg.

Vi har derfor mengder av moro å se fram til. Dette kan bli sesongen med stor "S" men det er utrolig mye som skal klaffe på veien. Ser at mange har tatt litt av allerede, men vi er fortsatt bare i starten av sesongen. Stay calm and support......la ikke gledesrusen ta overhånd. Hold fokus og ikke skrik for høyt før pokalene er på plass..... Men det er jo lov å sende noen stikk på veien 🙂

Ha en fantastisk høst og stikk gjerne innom Absolut bar. Stedet hvor Liverpool fansen møtes til kamp !!

Walk on....

Lars S

Kommentarer

kommentarer

Powered by Facebook Comments

Author :

Kommnetarfeltet er stengt.