I kveld braker det løs igjen….

18. februar 2020 av in ( Annet )
singleimage

Champions league starter opp igjen i kveld......da er det på tide med en liten gjennomgang av hva som har skjedd siden forrige oppdatering.

Scum ble som ventet et par nummer for små. Selv om de yppet seg på slutten av kampen, var det meget fortjent at de 3 poengene ble på Anfield. Man merket på supporterne at denne seieren var VIKTIG for troen på seriegull.

Bortekampen mot Wolves hadde alle muligheter til å bli en kamp vi kunne avgi poeng. Et meget godt Wolves , som vi slet med på Anfield. Men nok en gang klarer vi å krige oss til 3 poeng. Ikke mange lag som kommer til å stå med 6 poeng mot Wolves denne sesongen. Håper de holder koken og tar en meget overraskende CL plass.

FA cup kampen mot Shrewsbury, er en kamp vi bør vinne 10 av 10 kamper. Men de skal ha stor kred for at de kjemper seg tilbake fra 0-2 til 2-2 og fikk en fortjent retur på Anfield. At de fikk rundjuling av et pur ungt LFC i returen var overraskende, men ikke sjokkerende. Unggutta har vist før at de kan stå opp, når klubben trenger det. Imponerende seier.

West Ham i London kan være en tøff nøtt. Men for dette Liverpool laget var det bare en liten fartsdump. Nok en deilig seier på bortebane.

Southampton kom til Anfield med meget god form. Og første omgang var faktisk så jevn, at jeg fryktet poeng tap. Men en god start på andre.....banet vei for en av de mest overbevisende seirene denne sesongen. 4-0 var nok i overkant, men flotte mål og en fantastisk kveld.

Etter vinterferien var det nok greit å møte bunnlaget. Norwich kommer til å slite med å holde seg i PL, men hjemme bød de på kamp. 1 omg var veldig sjansefattig, men utover i andre kommer vi mer til vår rett. At Mané kom inn og avgjorde, var bare helt nydelig.

Jeg kommer ikke til å si høyt at vi nå kommer til å vinne PL......men hvis dere holder tett om det......skal jeg driste meg til å si at jeg begynner å få troen på det 🙂

Så var det CL da.....

Vi trakk Atletico Madrid.....og er for meg det vanskeligste laget vi kunne møte. Et godt lag, med en fantastisk trener.....ikke ulikt oss selv. Trøster meg med at jeg er ganske sikker på at de også føler at de fikk det verste laget de kunne møte. Over to kamper er jeg overbevist om at vi skal fikse dette. Vi er Liverpool og vi er det beste laget i verden for øyeblikket. Får vi et godt resultat i Madrid, tror jeg det kan bli ganske overlegent til slutt, men som sagt......dette kan også bli tøft.

29 Februar er det Liverbirds seminar i Asker. Forhåpentligvis får vi da mer innsikt i medlems app etc. Seminaret vil bli etterfulgt av et styremøte for oss, så kommer info ut til alle røde etterpå. Vet at mange lurer på dette, og info kommer. Vi har også funnet en fortjent mottager av litt hjelp fra oss røde......det kommer også info om dette etter nevnte styremøte.

Så håper jeg ALLE våre "medlemmer" koser seg med det som skjer om dagen. Jeg har opplevd mange seriegull for LFC, men vinner vi i år, blir det utvilsomt det største. Ikke minst fordi jeg kjenner så mange, som ikke har opplevd dette ennå.

Stay calm and support !!

Lars S

Leder Liverbirds Halden

Kommentarer

kommentarer

Powered by Facebook Comments

Author :

Kommnetarfeltet er stengt.