Boxing day KO 18.30 Man City vs Liverpool – Fredrikshald bar !

26. desember 2013 av in ( Annet , Før kampen )
singleimage

Bedre enn dette blir det ikke. Tradisjonsrike boxing day, med toppoppgjør Man City vs Liverpool. Etter en fantastisk start på sesongen, ligger Liverpool på første plass på PL tabellen. To tøffe borteoppgjør venter oss i de neste kampene. Det begynner i kveld på Etihad stadium !

Det er ikke stort vanskeligere kamper enn City borte, men med en Suarez i toppform og et lag som virkelig har fått fart på sakene, bør vi kunne hente poeng i denne matchen også. City har vunnet alle hjemmekampene denne sesongen og scoret utrolig mye mål. Nå møter de et Liverpool, som også bøtter inn mål om dagen. Derfor ligger alle muligheter åpne for at dette kan bli en flott fotballkamp.

Håper mange tar seg en pause fra ribba og møter opp på Fredrikshald bar og støtter laget og vår samarbeidspartner, Fredrikshald. Har du med deg sesongens nye medlemskort, får du også flotte priser i baren !!

Personlig forventer jeg at vi går på banen for å vinne. Et uavgjort resultat vil også være godt, men med en tabell som skiller kun to poeng mellom nr 1 og 5, så er det bare å gå for seier. Vi er gode nok til å vinne. Vi mangler sterke navn som Gerrard, Enrique, Sturridge og Flanagan. Men vi har vist tidligere at vi kan prestere uten dem. Med en målkåt Suarez og en Sterling i flytsonen, så har vi mye moro i vente.......også i kveld.

Vi ses på Fredrikshald bar kl 18.30!!!

YNWA

Lars S

Kommentarer

kommentarer

Powered by Facebook Comments

Author :

Kommnetarfeltet er stengt.