2013/14 en sesong å huske !

10. mai 2014 av in ( Annet , Før kampen )
singleimage

Det er bare noen timer igjen av sesongen, og fortsatt er det ikke klart hvilket lag som vinner....... Tror ikke det er mange som hadde tippet at VI skulle være med å sloss om ligatittelen, da vi kom til 11.Mai. Men det er vi !!!

Uansett hva som skjer i morgen, så er dette en fantastisk sesong. Vi er klare for CL....som var målet. Vi har vært med hele sesongen mtp ligaseier. Alt kan krones i morgen med en ligaseier. For de 96, for LFC, for Stevie G og for oss alle LFC fans world wide, så håper jeg på det. OG.......jeg tror på det.

To ganger har jeg våknet opp denne uka, etter drømmer hvor jeg har sett overskriften på VG...."Carrol senket Citys gullhåp " !!! LA DET SKJE !!

Vi har hatt en fantastisk sesong for Liverbirds Halden også. Vi er nå over 200 registrerte medlemmer. Formidabelt ! Vi har hatt tilhold på et nytt sted, og brakt stemningen til nye dimensjoner. Til høsten sitter vi der på onsdagskvelder også ........

Liverbirds Halden har som sagt nådd nye høyder. Vi er en klubb i medgang, men også en klubb som må tenke nytt. Vi har som sagt 200 registrerte medlemmer, men dessverre er det mange som ikke betaler kontingenten. Har brukt utrolig mye tid på FB og via sms for å purre og stort sett får man svaret at " betales  straks", men sånn er det ikke. Alt hadde vært enklere om man meldte seg ut, hvis man ikke ville være med. Det koster oss store summer vært år for medlemmer som ikke betaler. Dette pga at vi bestiller og får produsert medlemskort til alle. Det er ikke noe problem for økonomien vår, for den er god. Men det hadde vært lettere og mer økonomisk smart, om de som ikke ønsker/klarer å betale en kontingent på 100kr pr sesong hadde gitt beskjed. Da hadde vi sluppet å mase, og eventuelt kunne hjulpet de som ikke  klarer å betale, men vil være med. Av de 100 kr som kontingenten gir oss, brukes ca 30 kr på medlemskort + utsending. Resten brukes til å drifte klubben.

I morgen håper jeg MANGE møter opp på Fredrikshald bar. Uansett om du er medlem eller ikke. Bruk søndagen til å støtte gutta og til å avslutte sesongen sammen med oss. Du trenger absolutt ikke være medlem for å bli med på festen !!

Support and believe !!

YNWA

Lars S

Kommentarer

kommentarer

Powered by Facebook Comments

Author :

Kommnetarfeltet er stengt.